23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Atlas Copco vakuumpumpar nu i vårt sortiment

Atlas Copco energieffektiva vakuumlösningar för industriella applikationer.

Många känner till Atlas Copco som en tillverkare av kompressorer, men i programmet finns också många intressanta och unika vakuumpumpar. Atlas Copco tog avstamp i sin mycket långa erfarenhet i att tillverka kompressorer då man började utveckla vakuumteknik för industriellt bruk. 

Vakuumpumparnas utförande är inspirerade av hur kompressoraggregat är uppbyggda. Det innebär att dom är nyckelfärdiga vid leverans till kunden. Filosofin är att man ska kunna trycka på en knapp och enheten börjar skapa ett undertryck enligt de börvärden som är inställda på panelen. All automatik för att säkerställa en säker drift är inbyggd i aggregatet.

Som ledande tillverkare av oljesmorda skruvkompressorer så har man utvecklat en skruvvakuumpump som inte har någon motsvarighet hos andra tillverkare. Skruvstegets konstruktion gör att det kan regleras i ett ovanligt stort område, från 750 till 2900 v/min. Detta medför att vakuumpumpens kapacitet perfekt kan anpassas till det som processen kräver avseende vakuumnivå och flöde. Maximal energieffektivitet utan onödiga start och stopp eller vakuumpumpar som går tomma utan att utföra arbete. Alla för driften nödvändiga komponenter är inbyggda i den ljuddämpande lådan vilket gör installationen mycket enkel. Våra applikationsexperter hjälper dig gärna att välja rätt farmaceutisk vakuumlösning för dina behov.

Du kan läsa mer Atlas Copco på vår hemsida

  • Atlas Copco GHS VSD+
  • Atlas Copco LRP VSD+

AxFlow erbjuder utrustning för hantering av vätskor för det bredaste utbudet av industrier och applikationer. Hos AxFlow får du individuell rådgivning från processingenjörer med branscherfarenhet och ett urval av världsledande processutrustningsteknik.

Behöver du stöd i att välja rätt pump för dina behov? Tveka inte att ta kontakt. AxFlows experter och ingenjörer kan erbjuda vägledning för att välja, specificera, installera och underhålla din utrustning.

Kontakta våra försäljningsingenjörer direkt på 08-602 22 00 eller kundservice@axflow.se.

AxFlow AB
Ostmästargränd 12
Box 90162
120 22 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561403246

Kontaktperson

MW
Markus Wilke
Produktspecialist
+46 076-312 08 22 markus.wilke@axflow.se

Sänd till en kollega

0.078