23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Pfeiffer Vacuum blir Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions

Pfeiffer Vacuum, en medlem i globala Busch Group, är stolt över att kunna presentera sitt nya namn och uppdaterade logga, som markerar företagets utveckling till Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions. Denna omprofilering återspeglar Pfeiffers omfattande produktportfölj som en helhetsleverantör av såväl vakuumlösningar som lösningar inom halvledartillverkning.

Den uppdaterade loggan har stiliserad symbol av rotorbladet och statorbladet på en turbopump, och återspeglar den innovationsanda som alltid har definierat företaget och som kommer att fortsätta forma vakuumindustrin.

 

Introduktionen av det nya namnet och loggan markerar sjuttioårsjubileumet för företagets första stora innovation. 1954 och 1955 utvecklades den turbomolekylära vakuumpumpen hos Pfeiffer – en teknologi som revolutionerade vakuumvärlden. Idag är Pfeiffer en del av Busch Group och en världsledande leverantör av lösningar för teknologi för högt och ultrahögt vakuum med en omfattande produktportfölj som även omfattar läcksökare, mät- och analysutrustning, komponenter samt vakuumkammare och system.  

 

”Vår nya logga är mer än bara ett varumärke. Den berättar vår historia, som startade med uppfinningen av turbopumpen och blev en global succé. Våra team designar och tillverkar produkter som används i världens mest högteknologiska tillämpningar och framtida megatrender, och utforskar kunskapens gränser”, förklarar Wolfgang Ehrk, CEO för Pfeiffer.  

 

Om Busch Group

Busch Group är en av världens största tillverkare av vakuumpumpar, vakuumsystem, blåsmaskiner, kompressorer och gasreduceringssystem. Under sitt paraply har koncernen tre välkända varumärken: Busch Vacuum Solutions, Pfeiffer Vacuum+Fab Solutions och centrotherm clean solutions.

Det omfattande produkt- och serviceutbudet omfattar lösningar för vakuum-, övertrycks- och reduceringstillämpningar i alla industrier, till exempel halvledar-, livsmedels-, analys-, kemikalie- och plastindustrin. Det inkluderar även design och konstruktion av skräddarsydda vakuumsystem och ett globalt servicenätverk. 

Busch Group är ett familjeföretag som drivs av Busch-familjen. Mer än 8 000 medarbetare i 44 länder över hela världen arbetar för koncernen. Busch har sitt huvudkontor i Maulburg, Baden-Württemberg, i triangelregionen mellan Tyskland, Frankrike och Schweiz. 

Busch Group har tillverkning på sina 19 egna tillverkningsanläggningar i Kina, Tjeckien, Frankrike, Tyskland, Indien, Rumänien, Sydkorea, Schweiz, Storbritannien, USA och Vietnam.

Busch Group har en årlig koncernomsättning på nästan 2 miljarder euro.

Busch Vakuumteknik AB
Växthusvägen 2
435 33 Mölnlycke
Härryda kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561981308

Kontaktperson

AW
Alexander Wilborg
Försäljningschef
alexander.wilborg@busch.se

Sänd till en kollega

0.047