23948sdkhjf

Årets medtech-bolag korad

Under Swedish Medtechs höstmöte prisades det medtech-bolag som utmärkt sig särskilt under året.
Utmärkelsen Årets Medtech-företag 2013 tilldelades SCA Hygiene Products, ett företag som står bakom inkontinensskyddet Tena. Priset delas ut årligen av branschtidningen Medtech Magazine och samarbetspartnern Leading Health Care.

Jurynsmotivering löd:

”För att med en till synes enkel produkt i grunden, med kunden och brukaren i fokus, arbeta för att bryta tabun i samhället och förbättra människors livskvalitet. Företaget har genom att använda modern informationsteknologi skapat en heltäckande tjänst där man har lyckats differentiera sig, serva både slutkonsument och professionella kunder, addera samhällsekonomiskt värde och öka kvaliteten i omsorgen av äldre. Genom att bygga ett starkt varumärke på den globala marknaden har Årets Medtech-företag 2013 höjt kvaliteten på inkontinensvården.”

Priset delades ut under branschorganisationen Swedish Medtechs höstmöte på onsdagseftermiddagen.

- Vi har känt oss som medicinteknikens svarta får, vi har ju alltid varit ett skogsbolag! Det här var ett erkännande jag verkligen inte räknat med, det känns mycket bra, sa bolagets vd Hans Bergh, till tidningen Medtech Magazine i samband med tillkännagivandet.

Läs mer i Medtech Magazine här.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063