23948sdkhjf

Kit för enklare beredning av handgjutna geler

De egengjutna gelerna har samma egenskaper som de färdiggjutna och ger användaren tillgång till snabba körningstider och effektiv proteinöverföring.
TGX Fastcast och TGX Stain-Free Fastcast är två nya kit för beredning av handgjutna akrylamidgeler. Det är Bio-Rad som tagit fram kiten som ger användaren tillgång till företagets gelkemi som tidigare endast varit tillgänglig i färdiggjuten form. De egengjutna gelerna har samma egenskaper som de färdiggjutna och ska ge användaren tillgång till snabba körningstider och bland annat effektiv proteinöverföring.

Med TGX Stain-Free-kitet kan användaren enklare övervaka effektiviteten i varje steg av sitt arbetsflöde innehållande proteinelektrofores och western blotting. Fastcast-gelerna kan användas redan 30 minuter efter gjutning och den efterföljande proteinelektroforesen kan klaras av på 20 minuter.

Båda dessa steg är avsevärt snabbare än med många traditionella handgjutna geltyper. Överföring av proteiner från gelerna kan göras på tre minuter i kombination med Bio-Rads Trans-blot Turbo system. Gelerna kan förvaras i upp till fyra veckor efter gjutning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.055