23948sdkhjf

Dispensering av förutbestämda volymer med engångspipett

Principen är enkel - en förutbestämd volym ska överföras från ett kärl till ett annat, och snabbt och enkelt ska det vara.
Dual-Bulb Pastettes är troligtvis det enklaste man kan hitta i pipettväg idag. Principen är enkel – en förutbestämd volym ska överföras från ett kärl till ett annat, och snabbt och enkelt ska det vara. Pastetterna presenteras av Alpha Laboratories är exempelvis användbara för användare som aldrig tidigare använt en pipett. Till exempel skulle de kunna passa i självdiagnostiska test eller olika kit för användning i fält.

Det övre kärlet på Pastetten kläms ihop och släpps ut vilket gör att vätska fylls på. En till klämning gör sedan att den förutbestämda volymen dispenseras. De enkla pipetterna är i rätt sammanhang tänkta att spara både resurser och pengar jämfört med konventionella pipettalternativ.

Mellan 20 och 250 mikroliter kan dispenseras med de olika modellerna på Pastetterna som levererar en noggrannhet på tio procent. Ett paket med 500 Pastetter går att köpa för runt 200 kronor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11