23948sdkhjf

Ny USA-chef på Moberg Pharma

Jeff Vernimb är ny vd för Moberg Pharmas verksamhet i USA.
Den 15 december tillträder Jeff Vernimb som vd för läkemedelsföretaget Moberg Pharmas amerikanska verksamhet. I samband med detta tar han även plats i företagets ledningsgrupp.

Jeff Vernimb kommer närmast från en tjänst som Vice President Sales på Insight Pharmaceuticals. Även där ingick han i ledningsgruppen. Totalt har han drygt 25 års erfarenhet av marknadsföring och försäljning av receptfria läkemedel från företag av olika storlek som Dynova Laboratories, Cardinal Health, Novartis Consumer Health och Pfizer/Warner Lambert.

Han tar över tjänsten efter att den före detta vd:n för Moberg Pharmas amerikanska dotterbolag, Steve Cagle, i augusti meddelade att han skulle lämna bolaget .

Moberg Pharma är ett svenskt läkemedelsbolag som bedriver egen läkemedelsutveckling samt in- och utlicensiering av produkter. En av de färdiga produkterna är Kerasal Nail mot nagelsvamp som lanserats på ett flertal marknader. I oktober rekryterade företaget den första patienten till en fas II-studie med behandlingen Bupi, bupivakain, mot smärta i munhålan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063