23948sdkhjf

Moberg Pharma till Ryssland

Får utökade distributionsrättigheter för nagelsvampsbehandlingen Emtrix.
Läkemedelsbolaget Moberg Pharma meddelar att partnern Berlin-Chemie har beviljats exklusiva rättigheter att marknadsföra och sälja nagelsvampsbehandlingen Emtrix i Ryssland och Ukraina. Berlin-Chemie är en del av Menarini Group som är ett världens 40 största globala läkemedelsföretag.

Det utvidgade distributionsavtalet bygger på ett befintligt samarbete mellan de två företagen, vilket resulterat i en lyckad lansering av Emtrix i Italien samt expansion till Kina och Sydostasien, där produktlanseringar nyligen påbörjats. Produkträttigheterna för Emtrix i Ryssland har frigjorts från ett föregående distributionsavtal med Meda. Produkten lanserades aldrig under detta föregående avtal.

Emtrix är en behandling mot nagelsvamp som lanserades år 2010. Produkten finns tillgänglig på olika marknader, som EU och USA, och marknadsförs där bland annat under varumärket Kerasal Nail.

Tidigare under året meddelade Moberg Pharma dessutom en utvidgning av distributionsavtalet med partnern i Asien, Menarini Asia-Pacific, som då fick marknadsgodkännande i Kina .
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064