23948sdkhjf

Isoleringskammare till labbänken

Solo Containments isoleringskammare Lab-Safe Isolator kan användas för analys av okända eller misstänka prover och material på labbet eller i fält.


Lab-Safe Isolator är en ny kompakt och flexibel isoleringskammare. Produkten lanseras av företaget Solo Containment och har två handskhål genom vilka arbetet kan utföras.

Isolatorn är ett kostnadseffektivt alternativ till större och dyrare installationer och kan ställas direkt på labbänken. Tanken är att den ska kunna användas i olika experimentella sammanhang i vanlig laboratoriemiljö, eller i fält för att analysera okända eller misstänka prover och material.

Lab-Safe Isolator har en stor lufttät införselport som mäter 450 gånger 500 millimeter. Det totala fotavtrycket för kammaren är 840 gånger 690 millimeter och höjden är 900 millimeter. Vidare finns försegling för strömsladdar och eller gasslangar på baksidan, samt en Hepa-enhet som reglerar gastrycket i kammaren. Lab-Safe Isolator lämpar sig exempelvis mycket bra för experimentering med inerta gaser.

Installationen kan ske på bara några minuter tack var den enkla konstruktionen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065