23948sdkhjf

Synthetic MR samarbetar med Siemens

Erbjuder kombinerat paket för MR från 2017.
Imagingbolaget Synthetic MR har tecknat ett nytt samarbetsavtal med medtechföretaget Siemens Healthineers. Avtalet innebär att programvaran SyMRI från Synthetic MR blir kompatibel med de flesta av Siemens kameror för magnetröntgen, MR, och från och med år 2017 kommer företagen att erbjuda ett kombinerat produktpaket.

- Jag är mycket glad att kunna presentera Siemens Healthineers, en av de globalt marknadsledande MR-tillverkarna, som en partner till Synthetic MR. Genom detta samarbete kan vi nu erbjuda Siemenskunder de kliniska fördelarna med SyMRI. Detta expanderar också signifikant vår tillgängliga marknad. Jag ser fram emot ett fortsatt samarbete som kommer vara gynnsamt för båda bolagen, säger Stefan Tell, vd Synthetic MR, i ett pressmeddelande.

Synthetic MR grundades år 2007 och knoppades av från inkubatorföretaget Accelerator år 2013. Bolaget utvecklar och marknadsför programvaran SyMRI, som ska effektivisera undersökningar med magnetisk resonanstomografi, MR. Synthetic MR handlas på Aktietorget.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079