23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Gallagher

Försäkring & rådgivning för Life Science-bolag

Med över 25 års erfarenhet av att leverera försäkring och riskhanteringstjänster till life science-sektorn är vi ledande på området i Sverige. Vår expertis ligger i att leverera skräddarsydda försäkringslösningar baserade på djupgående förståelse för branschens komplexa dynamik och regelverk.

Riskhanteringslösningar för life science-företag är ofta komplexa och specialiserade. Vi använder en innovativ och flexibel strategi för att tillhandahålla skräddarsydda riskhanterings- och försäkringsprogram som är anpassade efter varje kunds unika behov. Genom att dra nytta av vårt omfattande nätverk och vår marknadsexpertis förhandlar vi fram konkurrenskraftiga villkor och ser till att våra kunders resultat skyddas vid eventuella förluster eller rättsliga ärenden.

Vårt team har omfattande erfarenhet och insikt i alla stadier i verksamhetens resa, från idé- och utvecklingsfas till produktion och distribution. Vår breda kompetens gör det möjligt för oss att effektivt hantera risker på global nivå, oavsett om din organisation är en tidig startup eller ett etablerat börsnoterat bolag.

Vi erbjuder:

  • Ledande kompetens inom risk och försäkring för life science-sektorn.
  • Branschanpassade tjänster inom riskhantering.
  • Försäkringslösningar för bland annat produktansvar, materiella skador och risker i samband med kliniska studier och ansvarsförsäkring för ledande befattningshavare.
  • Stöd för alla typer av verksamheter inom life science, från start-ups och konsulter till stora läkemedelstillverkare och organisationer inom uppdragsforskning (CRO).

 

Om Gallagher

Gallagher grundades i Chicago 1927 och är idag världens tredje största försäkringsförmedlare, med 53 000+ anställda globalt och verksamhet i över 130 länder.  Genom vår utbredda verksamhet och världsomspännande nätverk kan vi hjälpa internationella företag i alla storlekar med deras försäkrings-, riskhanterings- och rådgivningsbehov. Vi erbjuder våra kunder oöverträffad erfarenhet och branschkunskap, och strävar alltid efter att hitta den bästa lösningen och leverera service i absolut världsklass. 

I Sverige har vi fem kontor runtom i landet; i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Växjö och Gislaved. Här arbetar drygt 80 medarbetare med specialiserad försäkringsförmedling, riskbedömning och managementstöd till företag i alla storlekar. Vi hjälper verksamheter i en mängd olika branscher och skräddarsyr försäkringslösningar och rådgivning efter kundens specifika behov. 

Gallagher
Mölndalsvägen 22
412 63 Göteborg
Sverige
VAT nummer: SE5564185014
80
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Sänd till en kollega

0.031