23948sdkhjf

Lundabolag rekryterar ny vd

Lundabolaget Phase Holographic Imaging har rekryterat Anders Månsson som ny vd.

– Jag är hedrad över att ta mig an rollen som vd och jag ser fram emot att arbeta med teamet för att påskynda produktutvecklingen, utöka vår globala räckvidd och stärka vår närvaro på nyckelmarknader. Tillsammans kommer vi att bygga vidare på den starka grund som har lagts, och jag är glad att kunna bidra till nästa fas av Phase Holographic Imagings tillväxt, säger Anders Månsson, i en kommentar.

Han kommer närmast från en tjänst som vd för det norska bolaget Oncoinvent. Han är i dag styrelseledamot i EQL Pharma och Immetric. Han har jobbat i flera olika roller inom life science i över 25 år bland annat som vd för Rhovac, Amniotics och Lidds.

Den 1 november efterträder han Patrik Eschricht som ny vd för Phase Holographic Imaging. Bolaget, som har sitt huvudkontor i Lund, utvecklar instrument för analys av levande celler. Bolaget fokuserar på att expandera affärsutvecklingsinsatser från preklinisk forskning till den kliniska marknaden och området regenerativ medicin, skriver Phase Holographic i ett pressmeddelande.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094