23948sdkhjf

Snabbt test av mikrober i vatten

Real-Time Microbial System for Water (RMS-W) från Instant Bioscan och Miclev är ett nytt system som tillåter kontinuerlig och omedelbar kvantifiering av kontaminerande mikroorganismer i vatten.
Real-Time Microbial System for Water (RMS-W) är en ny plattform som detekterar och kvantifierar närvaron av kontaminerande mikroorganismer och inerta partiklar i vatten.

Traditionellt kräver metoder för vattentestning att prover samlas in och prepareras, och att testresultaten sedan låter dröja på sig något. Med RMS-W, som nu lanseras av företaget Instant Bioscan och presenteras av svenska Miclev, genomförs hela testproceduren istället i ett svep.

Detta fungerar genom att systemet hela tiden suger in nytt prov, och kräver sedan inga ytterligare reagens och ingen interaktion från användaren.

Testresultaten genereras och presenteras i realtid i form av en beräkning av den totala mängden kontaminerande mikroorganismer och inerta partiklar som finns i provet., samt sparas för senare analys.

RMS-W-systemet kan installeras med uppkoppling mot nätverk för kontinuerlig övervakning av vatten eller kan konfigureras som ett fristående portabelt eller bänkplacerat instrument för analys av olika prover.

RMS-W fungerar genom att optiskt mäta mängden av olika metaboliter och proteiner som produceras av bakterier och svampar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063