23948sdkhjf

Ny serie säkerhetskabinett för biologisk användning

Säkerhetskabinetten i serien Biovanguard från företaget Telstar har designats för arbete med skadliga mikrobiologiska och toxiska prover.
Den nya Biovanguard-serien av biologiska säkerhetskabinett är anpassade för att hålla en hög skyddsnivå för användaren, provet och den omgivande miljön.

Serien har utvecklats av företaget Telstar och innehåller för närvarande två olika modeller, Biovanguard och Biovanguard B. Biovanguard har designats för mikrobiologisk forskning på biologiska agenter som virus och bakterier samt allergener.

Det andra skåpet Biovanguard B har ytterligare ett steg av HEPA-filtrering och har designats för arbete med mikrobiologiska högriskprover samt giftiga applikationer, till exempel produktionen av cytotoxiska mediciner.

Kabinetten i serien har utvecklats för att möta höga standarder och krav på kvalitet, biologisk säkerhet, pålitlighet, ergonomi och användbarhet.

Arbetsplatsen har också designats för att ha en låg ljudnivå, en låg energiförbrukning och ett minimalt underhåll. www.etelstar.com.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08