23948sdkhjf

Kompakta frystorkar för forskningslabbet

Benchtop Pro-serien av frystorkar från Virtis från SP Scientific är mycket flexibel och täcker in de flesta tänkbara konfigurationer och provformat.
Benchtop Pro är en serie kompakta frystorkar som täcker in en lång rad olika konfigurationsbehov. Gemensamt för frystorkarna som presenteras av Biopharma Process Systems är att de ska vara flexibla, kraftfulla och användarvänliga.

Kondensors temperatur kan varieras från minus 55 till minus 103 grader Celsius beroende på utförande, vilket gör att ett brett spann av reaktionsprodukter och lösningsmedel kan bearbetas.

Det finns också en serie av olika tillbehör som tillåter att prover i princip i vilken form eller storlek som helst kan frystorkas, inklusive brickor, flaskor, ampuller, rör och 96-brunnsplattor.

Förgreningsrören är tillverkade i akryl och rostfritt stål och har en hög kemisk resistens. Frystorkarnas vakuum kontrolleras med stor precision, vilket ger mer reproducerbara resultat.

Start och stopp av torkprocessen sköts med en enda knapp och säkerställer att alla parametrar aktiveras i en korrekt och säker ordning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062