23948sdkhjf

Johan Järte kliver på styrelsen i ICT

Blir ledamot och medicinsk rådgivare i vårdbolag.
Vårdbolaget International Clinical Testing, ICT, har rekryterat Johan Järte till styrelsen. Järte tar en plats som ledamot och blir samtidigt agerande medicinsk rådgivare.

- Jag är väldigt glad att Johan Järte accepterat att bli styrelseledamot och medicinsk rådgivare år ICT, eftersom han med sin personlighet, kunnande och breda branscherfarenhet har utmärkta förutsättningar att bidra till ICT:s mycket positiva utveckling inom patientstöd- och uppföljningsprogram som bidrar till högre patientbekvämlighet, säger ICT:s vd Patrik Åvestrand.

- ICT är ett framtidsföretag. Genom att befinna sig i gränslandet mellan industrin, sjukvården och patienterna har man stor möjlighet att hjälpa många patienter till rätt behandling. ICT:s verksamhet ligger rätt i tiden med avseende på regeringens satsning på ökat patientbestämmande. säger Johan Järte.

Johan Järte är utbildad läkare men har även arbetat flera år ino life science-industrin. Bland annat har han arbetat på Pharmacia, Janssen-Cilag, Serorno, Sentoclone och Cathprint. Senast arbetade han dock som vd på branschorganisationen Sweden Bio men är i dag fristående konsult.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063