23948sdkhjf

Raysearch säljer till Kina

Får andra orden inom loppet av en vecka.
Medicinteknikföretaget Raysearch har på måndagen fått den första kundordern på dosplaneringssystemet Raystation från Kina. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ordern kommer från Ganzhou People's Hospital i Ganzhou i provinsen Jiangxi i Kina. Ordern kommer genom Kang Li Da, Raysearch regionala distributör som har ansvar för marknadsföring, försäljning och service av Raystation på den kinesiska marknaden.

- Kina är en av de största marknaderna för strålterapiutrustning i världen och har troligen även den största tillväxtpotentialen av alla marknader. Därför är vi givetvis glada att vi har fått vår första kundorder så snabbt efter att vi fick regulatoriskt marknadsgodkännande. Kang Li Da ligger även i slutförhandlingar med flera andra kliniker så vi har stora förhoppningar att få fler kinesiska kunder under resten av året, säger Johan Löf, vd för Raysearch, i ett pressmeddelande.



Ordern är Raysearch
andra inom loppet av en vecka. Förra veckan beställde ett amerikanskt protoncenter Raysearch dosplaneringssystem Raystation.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109