23948sdkhjf

Ny serie av intelligenta cellinkubatorer

Inkubatorerna i CellQ-serien har pekskärm som ger användaren möjlighet att programmera in olika program
Den nya CellIQ-serien av cellinkubatorer marknadsförs som att vara extra smart. Bland annat är inkubatorerna utrustade med och styrs via en pekskärm i färg, vilket är en nyhet för inkubatorer och ska ge extra användarvänlighet och snabbare hantering.

Inkubatorerna i CellIQ-serien har ett dekontamineringsprogram som tar under tre timmar, vilket är relativt snabbt. Dekontamineringen använder väteperoxid tillsammans med UV-teknologi och ska vara bättre än traditionell värmedekontaminering enligt tillverkaren av CellIQ, Panasonic.

Merparten av den nyvunna intelligensen hos instrumenten sitter i pekskärmen där användaren har bra kontroll över sina celler. Inkubatorn kan bland annat programmeras att köra olika protokoll, olika konfigureringar kan läggas till, känslighetsparametrar kan ställas in och säkerhetsintervall kan definieras via pekskärmen. Övervakning av koldioxidnivåerna sker med dubbla infraröda sensorer. Om koldioxidnivåerna sjunker efter flera dörröppningar kan de återupptas på två minuter, utan att temporärt bli för höga.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094