23948sdkhjf

Uppåt för Biolight

Försäljningen steg mer än 85 procent under årets inledning.
Det Stockholmsbaserade medicinteknikbolaget Biolights totala försäljning steg med drygt 85 procent under perioden 1 januari till 11 mars, jämfört med samma period föregående år. Det framgår av ett pressmeddelande.

- I Sverige ökar försäljningen markant och som tidigare presenterats har satsningarna i Frankrike och Norge snabbt resulterat i goda försäljningsresultat. Nu visar årets första försäljningssiffror att bolagets försäljningsstrategi ger mycket god utdelning, helt i linje med den indikativa försäljningsprognos som redovisades i bolagets bokslutskommuniké, heter det i pressmeddelandet.

I bokslutet skrev Biolight att bolaget räknar med att kunna redovisa ytterligare stärkt försäljningsutveckling och positivt resultat för helåret 2015.

Under föregående vecka meddelade bolaget att lanseringen i Danmark och Finland tidigareläggs på grund av en stark försäljningsstart i Norge.

Biolight har en patenterad metod för användning av pulserande monokromatiskt rött-, och infrarött ljus för att påskynda sårläkning hos både människa och djur. Bolagets aktie är noterad på den nordiska tillväxtmarknaden Nordic MTF, NGM, vilket innebär att det är på väg till börsen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062