23948sdkhjf

Exklusiv termocyklare med hög hastighet

Analytik Jena Life Sciences nya termocyklare har värmeblock av silver som motstår spill och som ger extra korta rampningstider och en jämn värmeväxling.


Tadvanced Thermal Cycler erbjuder användaren hög reproducerbarhet och hastighet. Termocyklaren kommer från Analytik Jena Life Science och har bland annat prestandaoptimerats genom ett värmeblock tillverkat i silver.

Värmeöverföringen i block av silver är extra snabb och ger en effektiv och jämn värmeväxling med ramphastigheter på upp till åtta grader Celsius per sekund. Man har också sett en korrelation mellan snabba rampningstider och hög specificitet i PCR-reaktioner. Dessutom tar hela cyklingsprocessen totalt sett kortare tid. Den snabba värmeöverföringen i Tadvanceds silverblock leder till en hög temperaturstabilitet på 0,15 grader när vid 55 grader Celsius.

För att ge all elektronik bästa möjliga livslängd är silverblocken helt förseglade och kan motstå spillda vätskor eller kondenserat vatten. För att vidare skydda de värdefulla blocken mot korrosion och kemikalier så är deras yta guldpläterad.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062