23948sdkhjf

Spektrofotometer med fullspektrumanalys från en mikroliter

Den självkalibrerande spektrofotometern DS-11 från Denovix möjliggör mätning av mikrovolymer i fullspektrum från 190 till 840 nanometer.


Den nya DS-11 spektrofotometern riktar in sig på kvantifiering av nukleinsyror och proteiner från så små volymer som en mikroliter. DS-11 är utvecklad av företaget Denovix Inc och är en helintegrerad lösning utan behov av extern dator. Den har ett kompakt fotavtryck på 20 gånger 33 centimeter och ett intuitivt pekskärmsgränssnitt.

DS-11 är självkalibrerande med hjälp av den patentsökta teknologin Smartpath, vilket tar bort kostnader kopplade till felmätningar och service. Mätningarna kan göras i fullspektrum från 190 till 840 nanometer. Maskinen kan kopplas upp till nätverket genom WiFi eller Ethernet, och har även en USB-port.

Varje mätning tar cirka 4 sekunder och DS-11 kan detektera absorbanser motsvarande upp till 25 000 nanogram per mikroliter dubbelsträngat DNA, eller 750 milligram per milliliter BSA. Två modeller finns, DS-11 för endast mikrovolymer och DS-11+ för både mikrovolymer och kyvetter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065