23948sdkhjf

Automatiserad hantering av medelstora mängder provrörslock

X-Tubeprocessor kan öppna eller stänga 96 rör på nio minuter.


X-Tubeprocessor har utvecklats för att automatisera på- och avskruvning av provrörslock. Den är framtagen av företaget HTI bio-X för att automatisera hanteringen av små till medelstora kvantiteter av provrör.

I många labb pågår dagligen ett omfattande jobb med att skruva av och på lock eftersom de automatiserade systemen som gör detta endast varit ekonomiskt motiverbara att köpa in för hantering av stora kvantiteter av rör, till exempel i läkemedelsindustrin. Det nya modulerbara X-Tubeprocessor systemet erbjuder en kostnadseffektiv lösning för hantering av upp till 5000 rör per dag.

Den grundläggande modulen i systemet heter X-Capper och kan öppna eller stänga 96 rör på nio minuter. Dispenseringsmoduler kan installeras för att fylla rören i grupper eller individuellt. De utför snabb dispensering av volymer från 10 mikroliter till 50 milliliter och pulver från 1 till 100 milligram. Det finns också en etiketteringsmodul som fäster etiketter på rören och en scanningsmodul som läser av streckkoder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064