23948sdkhjf

Extra känslig detektion på stora geler och blottar

Nya system från Syngene låter användaren ta högupplösta bilder av nästan alla typer av blottar och geler


De nya kompakta PXi 6 och PXi 9 Access-systemen har utrustats med högkänsliga kameror som gör det möjligt att ta bilder på nästan alla typer och storlekar av blottar och geler. Kameran i varje PXi Access-instrument har optik av hög kvalitet vilket ska möjliggöra detektion av även mycket svaga band av DNA eller protein.

PXi-systemen kommer från Syngene. De är flexibla och kan ta bilder på ofärgade geler och blottar, samt sådana som färgats med de kommersiellt tillgängliga infärgningsreagensen för kemiluminiscens, fluorescens, infrarött eller synligt ljus.

För bildtagning på kemiluminiscenta blottar kan PXi Access använda en hög dynamisk räckvidd för att optimera exponeringen av varje protein, vilket leder till en korrekt kvantifiering av högt och lågt uttryckta proteiner.

I en ytterligare version av instrumenten kallad PXi Touch Access styrs allt via en pekskärm med en förinstallerad GeneSys-mjukvara. Med en knapptryckning kan användaren ta högupplösta bilder av geler eller blottar på upp till 21 gånger 17 centimeter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078