23948sdkhjf

Medtechprofil till Bactiguard

Ulrika Berglund är ny Head of External Affairs på medtechbolaget.
Den 28 september tillträder Ulrika Berglund som ny Head of External Affairs på Bactiguard. Genom tjänsten kommer hon att ansvara för kommunikation och public affairs på det Stockholmsbaserade medtechbolaget.

Ulrika Berglund kommer närmast från en tjänst som affärsområdeschef för Hälsa och Sjukvård samt Handel på mediaförlaget Mentor Communications och hon har nära 20 års erfarenhet från läkemedels- och medicinteknikindustrin. Hon efterträder Cecilia Edström, som nu får ett utökat ansvar för försäljning och affärsutveckling.

- Jag är mycket glad över rekryteringen av Ulrika Berglund till Bactiguard. Med sin mångåriga media-erfarenhet och breda kontaktnät inom life science-industrin kommer hon att bidra till att stärka bolagets position, inte minst på den svenska marknaden, säger bolagets vd Christian Kinch i ett pressmeddelande.

Bactiguard utvecklar och säljer infektionshämmande produkter och ytbeläggningar för medicinteknik för sjukvården. I går måndag meddelade bolaget att Bactiguards ytbeläggning visade infektionshämmande egenskaper i två nya, oberoende studier på olika typer av instrument.

Läs mer om Bactiguard.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093