23948sdkhjf

Allt-i-ett-system för DNA-sekvensering

De nya Ion 5- och Ion S5 XL-systemen från Thermo Fisher erbjuder enkel och snabb DNA-sekvensering med reagenser i patronform.


De nya sekvenseringsmaskinerna Ion 5 och Ion S5 XL är utformade för att ge forskare med olika färdighetsnivåer en snabb, flexibel och kostnadseffektiv sekvensering. De är utformade med olika forskningsområden i åtanke, såsom identifiering av ärftliga sjukdomar, mikrobiell identifiering och translationell cancerforskning.

Ion 5 och Ion S5 XL är baserade på Thermo Fishers Ion Torrent teknologi som kan sekvensera genpaneler, mindre genom, transkriptom och exom.

I de nya instrumenten har Thermo Fisher infört ett reagenspatronsystem för att göra det lättare att starta instrumentet och därmed spara tid. Det kommer att göra det lättare att installera instrumenten i icke-forskningsmiljöer. Enligt Thermo Fisher kräver systemet bara 15 minuter av förberedelse och 45 minuter för att inhämta data från DNA.

Ion S5 XL är specifikt avsedd för kliniska forskningslaboratorier där det finns ett behov av högre provkapacitet med snabbare handläggningstider.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079