23948sdkhjf

Förbereder börsnotering

Oasmia ansöker om teckningsoptioner inför noteringen på amerikanska Nasdaq.
Läkemedelsbolaget Oasmia har lämnat in en uppdaterad registreringsansökan och prospekt hos den amerikanska finansinspektionen SEC. Den innehåller ett tillägg om teckningsoptioner för att teckna ytterligare amerikanska depåbevis motsvarande vanliga aktier i samband med emissionen och notering på Nasdaq. Det framgår av ett pressmeddelande.

Oasmia kommer att emittera en teckningsoption med rätt att teckna ytterligare ett amerikanskt depåbevis, ADS, för varje två ADS som tecknas vid noteringen. Teckningsoptionerna kommer att kunna utnyttjas inom fyra år efter emitteringsdagen till ett pris på 125 procent av priset på ADS:erna,

Vid antagande om stängning av emissionen inkluderande teckningsoptionerna så ökas emissionens storlek med maximalt 62,5 procent under förutsättning att samtliga optioner löses in.

ADS:erna och teckningsoptionerna kommer att emitteras separat, men i likvärdiga proportioner. Antalet ADS:er motsvarande vanliga aktier som ska erbjudas, samt priset på dessa har ännu inte fastslagits.

Läs mer om Oasmia.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094