23948sdkhjf

Problemfri Western Blot

Med Simple Western och det nya kitet Total Protein Master Kit kan alla proteiner i ett prov analyseras automatiskt utan att använda antikroppar.
Protein Simple har lanserat en total proteinanalys för sin Simple Western-produkt. Total Protein Master Kit tillåter användare att upptäcka alla proteiner i analysen samtidigt utan behov av att använda antikroppar.

Det nya kitet är en bra nyhet för forskare som för närvarande går igenom hela western blot-protokoll bara för att visualisera och kvantifiera ett överuttryckt protein eller utvärdera mängden av ett protein i en komplex cellysat.

Protein Simple utvecklar egna system och förbrukningsvaror för en enklare, mer kvantitativ och prisvärd proteinanalys. Deras portfölj innehåller immunbaserade system för att kvantifiera proteinuttryck, och system som analyserar strukturen och renheten hos proteinbaserade läkemedel.

Simple Western är en proteinseparations- och detekteringsmetod där proverna laddas på systemet och inga ytterligare åtgärder krävs. Variabilitet till följd av manuella processer elimineras. De system som automatiserats med Simple Western kan bearbeta 96 prover på en gång och få kvantitativa resultat på 19 timmar. Ett av systemen från Protein Simple som kan utföra Simple Western heter Peggy Sue.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078