23948sdkhjf

Nytt på Recipharm

Franco Boselli och Bernard Pluta har rekryterats till bolagets italienska respektive franska verksamhet.
Kontraktstillverkaren Recipharm har rekryterat två nya medarbetare. Det rör sig om Franco Boselli som blir Business Director i det italienska Business Management-teamet och Bernard Pluta som utsetts till General Manager för Recipharms nya dotterbolag i franska Pessac .

Som Business Director kommer Franco Boselli att ansvara för Recipharms försäljning i Italien. Han har tidigare arbetat med marknadsföring och försäljning på olika läkemedelsbolag i landet, bland annat på Biologici Italia Laboratories som senare blev en del av den italienska Corvette-koncernen som Recipharm köpte upp i augusti år 2014. I grunden har Franco Boselli en ekonomiexamen från L. Bocconi-universitetet i Milano.

Den 19 oktober tillträdde Bernard Pluta som ny General Manager för Recipharms dotterbolag i Pessac, Frankrike. Han har flera års erfarenhet av ledande roller på företag som Theramex och Teva och driver idag en egen konsultverksamhet i CMO-branschen. Han tar över rollen på Recipharm efter Stéphane Guisado som blir kvar som General Manager för Recipharm Fontaine. Bernard Pluta har en ingenjörsexamen från French Grande Ecole of Arts & Métiers i Paris och en MBA i management från brittiska Ashridge Business School.

Läs mer om Recipharm.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062