23948sdkhjf

Realtids-PCR med silverblock och utbytbara färgmoduler

qTower 3 från Analytik Jena är ett nytt realtids-PCR-system som erbjuder silverblocksprestanda och detektion med sex olika färgmoduler.


Analytik Jena AG har introducerat qTower 3, en ny termocyklare för realtids-PCR. Den nya cyklaren innehåller ett patenterat fiberoptiskt system med en unik ljuskälla som drivs av fyra högpresterande LED-lampor. Dessa ska garantera perfekt excitation och detektion av vanliga fluorescerande markörer.

Systemets detektionsmodul kan förses med upp till sex olika färgmoduler. Dessa kan i sin tur uppgraderas, vilket gör att systemet kan dra nytta av framtida utveckling hos tillverkaren.

I hjärtat av qTower 3 finns provblocket i silver som erbjuder en hög homogenitet med endast 0,1 grader Celsius variation över hela 96-brunnsblocket. qTower 3 finns antingen som fristående enhet med integrerad 10-tums pekskärm eller som ett PC-beroende system.

Den medföljande programvaran inkluderar ett brett spektrum av analysalgoritmer inklusive absolut och relativ kvantifiering, smältpunktsanalys, allelisk diskriminering, endpoint och proteinbestämning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063