23948sdkhjf

Hon ska leda PCG:s projekt

Johanna Sundberg tar plats som Director Project Management på kontraktsforskningsföretaget.
I september tillträdde Johanna Sundberg som Director Project Management på det svenska kontraktsforskningsföretaget PCG Clinical Services, en del av Pharma Consulting Group som inriktar sig mot kliniska prövningar.

I sin nya roll kommer Johanna Sundberg att vara linjechef för projektledare som arbetar med kliniska prövningar och medicinsk utrustning på PCG. Hon har 16 års erfarenhet inom projektledning och kontraktsforskning och kommer närmast från en tjänst som Director Clinical Project Management på CRO-bolaget Quintiles. Hennes erfarenhet från kliniska prövningar gäller framförallt studier i fas I-IIa. I grunden har Johanna Sundberg en doktorsexamen inom toxikologi.

- Johannas kompetens passar perfekt in eftersom PCG Clinical Services precis genomgått en organisationsförändring och bildat en specifik Project Management grupp. Allteftersom vi utökar vår verksamhet har vi också anpassat vår organisation och en del i den förändringen var att skapa en egen Project Management grupp,” säger Andy Babington, vd på PCG Clinical Services.

I augusti rekryterades även Catherine Pham av PCG. Som Senior Quality Assurance Manager kommer hon främst att ansvara för att processer och projekt uppfyller kundernas förväntningar samt lever upp till nationella och internationella regulatoriska krav och PCG:s interna kvalitetsstandarder.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063