23948sdkhjf

Abbvie en av de bästa arbetsplatserna

Hamnar i topp tio på en lista över Sveriges bästa medelstora arbetsplatser.
Great Place to Work genomför varje år en stor kvalitetsstudie på tusentals arbetsplatser över hela världen. I mitten av mars publicerades den fjortonde upplagan av de årliga listorna över Sveriges bästa arbetsplatser. Listorna delas upp i stora, medelstora samt små organisationer, där de medelstora har 50-249 medarbetare medan stora har fler och små har mellan 20 och 49 medarbetare. Underlaget består till två tredjedelar av medarbetarnas egen utvärdering av arbetsplatsen.

I årets lista över de bästa arbetsplatserna när det gäller medelstora organisationer hamnar det amerikanska läkemedelsbolaget Abbvies Solnabaserade verksamhet på nionde plats. Där arbetar ungefär 130 personer. Etta placerades it-konsultbolaget Cygni, följt av marknadsföringsbolaget Key Solutions och konsultföretaget Tenant and Partner.

- Great Place to Works undersökning visar att hundra procent av våra medarbetare är stolta över och kan rekommendera våra produkter och tjänster till andra, och att 96 procent känner sig stolta över hur vi bidrar till samhället. Allt sammantaget uttrycker 98 procent av våra medarbetare att Abbvie Sverige är en mycket bra arbetsplats, säger Eduardo Leiva, vd på Abbvie Sverige, i ett pressmeddelande.

Under året har Abbvie genomfört ett antal förändringar för att bli den bästa arbetsplatsen. Bland annat har bolaget tagit fram ett internt teamutvecklingsprogram, intensifierat sina insatser för bättre kommunikation och satsat på nya moderna aktivitetsbaserade lokaler. Detta arbete ska nu fortsätta, med målet att göra Abbvie Sverige till landets bästa arbetsplats.

På listan över stora bolag placerades Astrazeneca i Göteborg på fjortonde plats. Etta kom Hilti, som levererar produkter, system och tjänster till bygg- och anläggningsindustrin. Hack i häl kom mobiloperatören 3 och konsultbolaget B3IT, som har e-hälsa som ett specialiseringsområde.

Listan över små bolag toppades av konsultbolaget Ecru, följt av Systemstöd och Polar Cape Consulting. Där fanns inga life science-bolag i topp tio.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063