23948sdkhjf

Utvidgat samarbete för Sectra i USA

Ett sexårigt avtal mellan Sectra och amerikanska vårdkedjan Promedica har tecknats.


Sectra har tecknat ett sexårigt avtal med den amerikanska vårdkedjan ProMedica. Avtalet innebär att ProMedica utökar sin nuvarande lösning för hantering av röntgenbilder, Sectra PACS, med ett multimediaarkiv, VNA, för lagring av fler typer av medicinska bilder. Lösningen ska användas för att årligen granska, distribuera och lagra en miljon bilder. Systemet integreras med nuvarande journalsystem, Epic.

ProMedica är en amerikansk vårdkedja och använder Sectras system på sina tolv sjukhus i Ohio och Michigan. De kommer även att installera Sectra PACS på ytterligare två, nyligen förvärvade, kliniker. ProMedica får, utöver den nya arkivlösningen, även tillgång till Sectras nya visualiseringsverktyg som förbättrar granskningsarbetet för radiologer.

- Sectra och ProMedica har samarbetat sedan 2007. Genom att våra system för medicinsk bildhantering har en flexibel arkitektur kan vi bygga vidare utanför röntgen och erbjuda kunderna verksamhetsövergripande lösningar, säger Mikael Anden, vd för Sectra i Nordamerika i ett pressmeddelande.
Läs även:
Sectra tecknar tioårigt avtal
Tecknar tioårigt avtal med brittiska Guy's and St Thomas NHS Foundation Trust.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063