23948sdkhjf

Cline tecknar avtal med distributör i Frankrike

Avtal har slutits med Interchim, en distributör på den Franska marknaden, för försäljning och distribution av Clines hela produktsortiment.
I led med Cline Scientifics sälj- och marknadsstrategi har ett avtal slutits med Interchim, en distributör av Life Science produkter på den Franska marknaden, för försäljning och distribution av Clines hela produktsortiment.

Interchim är en distributör av forskningsprodukter och täcker i stort sett alla Clines kundsegment inom både akademi och industri.

- Vi är glada att vi hittat en sådan etablerad och erfaren distributör som Interchim att samarbeta med på den Franska marknaden. De har redan idag produkter och tjänster som vänder sig till vårt kundsegment varför vi tror att de kommer lyckas bra även med våra produkter. Denna milstolpe är ytterligare ett steg i vår strategi att bygga upp ett globalt sälj-och distributionsnätverk.” säger Niklas Holmquist, försäljningschef på Cline.

Göteborgsbaserade Cline Scientifi c är ett bolag som med nanoteknik möjliggör för forskare att utveckla metoder för både att med stamceller skapa "reservdelar" till människokroppen och att studera cancerceller med högre precision. Med hjälp av Cline Scientifics patenterade Nanoytor och Nanogradienter kan forskarna lokalisera på vilket underlag som stamceller har en kontrollerad tillväxt eller exakt hur cancerceller påverkas av läkemedel.

Cline Scientifics handlas på Aktietorget.
Läs även:
CLS tecknar avtal med Alligator
Lundabolaget CLS tecknar avtal med Alligator för samarbete kring framtida behandlingsstrategier för tumörsjukdomar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094