23948sdkhjf

Ny vd och koncernchef till Elos Medtech

Medtechbolaget Elos Medtech har utnämnt Jan Wahlström till ny vd och koncernchef.
Som bolaget tidigare har meddelat lämnar nuvarande vd Johannes Lind-Widestam sitt uppdrag den 30 juni 2016. Han kommer att efterträdas av Jan Wahlström som tillträder befattningen den 1 juli 2016. Jan Wahlström kommer närmast från en befattning som vd för Larodan som utvecklar, tillverkar och marknadsför lipider för kemisk forskning. Larodan utvecklar, tillverkar och marknadsför högkvalitativa lipider för kemisk forskning för den internationella marknaden.

- Vi är mycket glada över att ha knutit Jan Wahlström till oss som ny koncernchef. Hans uppgift blir att, på global bas, vidareutveckla vår verksamhet och stärka vår position inom utvalda marknadssegment, säger Stig-Arne Blom, styrelsens ordförande.

Elos Medtech är idag en av Europas ledande utvecklings- och produktionspartner av medicinteknikprodukter och komponenter som till exempel dentala och ortopediska implantat och instrument. Verksamheten bedrivs vid anläggningar i Sverige, Danmark, Kina och USA.

Koncernen är noterad på Nasdaq Nordiska Börs Stockholm.
Läs även:
Han lämnar Elos
Mindre än ett år sedan sitt tillträde säger Johannes Lind-Widestam upp sig från tjänsten som vd och koncernchef för medtechtillverkaren.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062