23948sdkhjf

Senzime värvar från kyrkan

Analysbolaget anställer ny finanschef och chef för affärsutveckling.
Uppsala baserade bolaget Senzime har anställt Jessica Roxhed som ny finanschef och Catrin Molund som ny affärsutvecklingschef. Jessica Roxhed kommer närmast från Svenska Kyrkan där hon varit controller och Catrin Molund kommer närmast från Orexo där hon ansvarat för ett stort antal viktiga förhandlingar och bland annat har haft en ledande position som ansvarig för företagets strategiska IT-utveckling såväl i Sverige som USA. Båda börjar i analysbolaget det 1 september.

I början av maj 2016 blev det klart att Senzime förvärvar Acacia Design , ett internationellt utvecklingsbolag inom narkosövervakning. Förvärvet kommer att finansieras av drygt 16 miljoner nyemitterade aktier i Senzime genom en apportemission.

- Med förvärvet av Acacia tog vi ett ytterligare viktig steg på vägen mot att bygga ett världsledande företag inom patientmonitorering. Det kommer också ställa högre krav på oss som organisation och jag är mycket glad över att vi lyckats knyta till oss erfarna medarbetare som Jessica och Catrin. Jessica kommer med sin finansiella och analytiska kunskap fylla en viktig roll i en större och växande verksamhet. Catrin är en mycket driven och målmedveten person som vi behöver när vi nu närmar oss marknaden med våra produkter, säger Lena Söderström vd för Senzime, i en kommentar.
Läs även:
Dom finns med på Stockholm Business Regions lista över heta life science-bolag
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08