23948sdkhjf

Holländskt avtal för Sectra

Medtechbolaget har tecknat ett flerårigt avtal med ett holländskt sjukhus som omfattar bolagets sjukhusövergripande IT-system för bildhantering.
Sectra har tecknat ett flerårigt avtal med det holländska sjukhuset Alrijne Ziekenhuis. Avtalet omfattar Sectras sjukhusövergripande IT-system för bildhantering inklusive multimediaarkiv, VNA, en lagringslösning för olika typer av medicinska bilder. Initialt kommer lösningen att ge läkare och vårdpersonal snabb tillgång till bilder från röntgen- och nuklearmedicinska undersökningar, vilket underlättar deras dagliga arbete och bidrar till en effektivare och mer patientcentrerad vård.

Alrijne Ziekenhuis är en sammanslagning av två sjukhus, Rijnland Ziekenhuis, som använt Sectras lösning för hantering av röntgen- och nuklearmedicinska bilder (PACS) i 14 år, och Diaconessenhuis Leiden, som kommer att ersätta sitt nuvarande PACS med system från Sectra.

- Vi har varit kund till Sectra länge och med en historik av 100 procent tillgänglighet till systemet vi använder var det självklart att utvidga vårt samarbete, säger Martin Grob, verksamhetschef vid Alrijne Zorggroep.
Läs även:
Sectra säljer direkt i Frankrike
Medtechbolaget öppnar kontor och satsar på direktförsäljning på den franska marknaden.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078