23948sdkhjf

Hon tar plats på Gullers

Tina Österlind är ny strategisk rådgivare inom medicin och hälsa på kommunikationsbyrån.


Den 22 augusti tog Tina Österlind plats som ny strategisk rådgivare med inriktning på medicin och hälsa på kommunikationsbyrån Gullers Grupp i Stockholm.

Hon har sedan tidigare erfarenhet av jobb som digital kommunikationsrådgivare inom läkemedel, hälsa och medicinteknik och kommer närmast från en roll som vd och digital kommunikationsrådgivare på den digitala kommunikationsbyrån Occident.

Tidigare roller omfattar bland annat en tjänst som Nordisk kommunikationschef på läkemedelsbolaget Bristol-Myers Squibb och Marketing Communication Manager på Cap Gemini Ernst & Young.

- Tina har stor erfarenhet av att jobba med medicin och läkemedel och kommer att tillföra värdefull kompetens till det arbetet vi redan gör inom medicin och hälsa i byrån. Detta är ett affärsområde som växer hos Gullers och att få ytterligare en erfaren seniorkonsult med Tinas bakgrund gör att vi kan erbjuda fler tjänster än tidigare till våra kunder, inte minst digitala tjänster, säger Ulf Dahlqvist, byråchef på Gullers Grupp i Stockholm, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079